Stralen in Stijl: Fashion markt in Amsterdam- Noord

Stralen in Stijl: Fashion markt in Amsterdam- Noord

Op donderdag 22 februari in de voorjaarsvakantie wordt er in De Valk een Fashionmarkt georganiseerd door DOCK en leerlingen van het Metropolis Lyceum. Samen organiseren we een dag waarop gezinnen uit Amsterdam-Noord niet alleen kleding kunnen uitzoeken, maar hun outfit kunnen vinden onder begeleiding van de leerlingen die helpen met styling, make-up en zelfs een fotoshoot.

 

Fashionmarkt Inzamelingsdag: Breng Je Kleding Langs!
Op zoek naar een plek om je kleding een nieuw leven te geven? Kom dan langs op onze Fashionmarkt Inzamelingsdag op zaterdag 10 februari van 12:00 tot 16:00 uur bij De Valk, IJplein 3 in Amsterdam Noord. We zijn op zoek naar kleding voor baby's, jongeren en volwassenen, plus accessoires om onze looks compleet te maken. Op deze dag kun je jouw kleding/accessoires langsbrengen voor de Fashionmarkt op 22 februari. Er zijn verder geen activiteiten gepland, dus kom gewoon langs wanneer het jou uitkomt. Samen maken we van deze Fashionmarkt een succes. 


Hulp nodig 

Heb je kleding om te doneren of wil je meehelpen? Je kan ons ook helpen door dit bericht in je eigen netwerk te delen.We zijn nog op zoek naar:

  • Kleding voor baby's, jongeren en volwassenen
  •  Een Make-up artist
  • Een Sminker
  •  Kledingrekken en hangers

Heb je spullen die je wil doneren? Neem dan contact op met jongerenwerker Lisa Uilkema


m:
e:


06 59999411
luilkema@dock.nl