DOCK in Amsterdam

DOCK is actief in vele wijken en buurten in Amsterdam. Onze buurthuizen zijn open voor iedereen en we ontmoeten je er graag. Natuurlijk zijn onze medewerkers ook online, telefonisch en per mail bereikbaar.

 

 Centrum   Noord    West    Nieuw-West  

 

Nieuwsbrief Amsterdam

Regelmatig versturen we een nieuwsbrief over onze projecten en medewerkers.
Wil je ook een kijkje krijgen in hoe DOCK'ers, bewoners en partners elke dag het verschil maken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief

 


Initiatieven in Amsterdam

MySchoolCoach

MySchoolCoach is een project dat zich richt op leerlingen tussen de 12 en 24 jaar van het voortgezet onderwijs en MBO die problemen ervaren op verschillende gebieden. Het project opereert onder andere vanuit Amsterdam-Noord. Meer over dit project lees je op deze pagina.

STRIJDERS

DOCK zet forumtheater al jaren in als middel om taboes te doorbreken en maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken onder jongeren. Met onze forumtheatergroep STRIJDERS willen we op een interactieve manier de dialoog met hen aangaan. Meer over dit project lees je op deze pagina.

Vreedzaam West

VREEDZAAM WEST

'It takes a village to raise a child'. Dit is de kern van de Vreedzame Wijk. Het is een verlengde van de Vreedzame School, een democratische burgerschapsprogramma op de basisschool. In de Vreedzame Wijk creëren we samen met buurtpartners democratische oefenplaatsen voor kinderen in de wijk. Vreedzaam West is onderdeel van Stichting DOCK. Meer weten? Ga naar de website van Vreedzaam West.


Wil je weten waar je ons in jouw wijk kunt vinden en hoe je ons kunt bereiken? Kijk dan in onderstaande overzicht: