DOCK in Rotterdam

DOCK is actief in vele wijken en buurten in Rotterdam. Onze Huizen van de Wijk zijn open voor iedereen en we ontmoeten je er graag.
Natuurlijk zijn onze medewerkers ook online, telefonisch en per mail bereikbaar.

 

Hillegersberg-Schiebroek   Hoogvliet   Kralingen-Crooswijk   Noord   Pernis   Prins Alexander

 


Initiatieven in Rotterdam

Wijkteams

DOCK is in Rotterdam ook actief in wijkteams in de gebieden Hoek van Holland, Alexander, Kralingen-Crooswijk, Feijenoord, Charlois, IJsselmonde, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg. In deze wijkteams werken medewerkers vanuit verschillende organisaties met elkaar samen. Op deze manier krijgen Rotterdammers van jong tot oud snel de hulp die ze nodig hebben, dicht bij huis. 

Jongeren Informatie Punt

Het Jongeren Informatie Punt (JIP) geeft informatie, hulp en advies speciaal voor Rotterdamse jongeren van 12 tot 28 jaar. Deze dienstverlening is gratis en anoniem. Onze collega's helpen vooral met financiële zaken, ook schulden. 

Schoolmaatschappelijk werk

Het schoolmaatschappelijk werk (SMW) is een vraagbaak voor ouders, kinderen en leerkrachten. Komt uw kind niet goed mee op school? Heeft u vragen over het gedrag van uw kind of heeft u het gevoel dat uw kind niet gelukkig is? Zijn er problemen in uw gezin die van invloed zijn op uw kind? Met deze en andere vragen kunt u terecht bij de schoolmaatschappelijk werker (SMW-er).


 

Lokaal Budget en Right to Cooperate!

Bij DOCK geloven we in de kracht van wij samen, dus ook in het samen met lokale initiatieven verrijken van de wijken en het verbeteren van het welzijn van onze gemeenschap.

Misschien droom je ervan om bij te dragen aan een betere leefomgeving. Bij DOCK willen we je graag helpen om ideeën te realiseren. Dat kan op twee manieren: een Lokaal Budget aanvragen of Right to CooperateKlik hier voor meer informatie over de aanvraag.


Wil je weten waar je ons in jouw wijk kunt vinden en hoe je ons kunt bereiken? Kijk dan in onderstaande overzicht: