Terug

Ontdek de kracht van jouw ideeën met Lokaal Budget en Right to Cooperate!

 

Bij DOCK geloven we in de kracht van wij samen, dus ook in het samen met lokale initiatieven verrijken van de wijken en het verbeteren van het welzijn van onze gemeenschap.

Misschien droom je ervan om bij te dragen aan een betere leefomgeving. Bij DOCK willen we je graag helpen om ideeën te realiseren. Dat kan op twee manieren:

 

Lokaal Budget

Met Lokaal Budget kun je als organisatie in de wijk, sociaal ondernemer of buurtbewoner een projectplan indienen voor een welzijnsactiviteit c.q. een activiteit die aansluit op de welzijnsopdracht. Deze initiatieven moeten dicht bij de leefwereld staan van de bewoners. Wij bieden je vanuit Lokaal Budget financiële ondersteuning en kunnen je ook bijstaan bij het uitwerken van je plan of het leggen van verbindingen met anderen. Jij begrijpt wat jouw wijk nodig heeft en je ondersteunt graag de welzijnsopdracht van DOCK in opdracht van de gemeente.

Heb jij ideeën voor jouw buurt in de wijken Kralingen-Crooswijk, Hoogvliet of Pernis? En ben je een organisatie, sociaal ondernemer of bewoner in één van deze wijken?

Neem dan contact op met Ellen Hassing (ehassing@dock.nl) om jouw ideeën te delen, te vragen naar de voorwaarden en te ontdekken hoe DOCK jou kan ondersteunen.

 

Right to Cooperate

Met Right to Cooperate geven we organisaties, sociaal ondernemers en bewoners de kans om samen te werken aan sociale versterking in Kralingen-Crooswijk, Hoogvliet en Pernis. Wil jij een verschil maken in jouw wijk? Heb je een plan dat minimaal één van deze eigenschappen omvat: empowerment, sociaal contact, kansengelijkheid, veilig en langer thuis wonen, talentontwikkeling, ontmoeting, opvoedkracht, gezonde leefstijl, stressvermindering, of mantelzorgondersteuning?

Heb jij een visie voor jouw buurt in de wijken Kralingen-Crooswijk, Hoogvliet of Pernis? En ben je een netwerkpartner of bewoner in één van deze wijken?

Neem dan contact op met Ellen Hassing (ehassing@dock.nl) om jouw ideeën te delen, te vragen naar de voorwaarden en te ontdekken hoe DOCK jou kan ondersteunen.

 

Laten we samenwerken om onze wijken nog sterker en veerkrachtiger te maken!

Lokaal Budget en Right to Cooperate is een onderdeel van de welzijnsopdracht die DOCK uitvoert in opdracht van de gemeente Rotterdam..