Buurtcentrum Sterrenzicht in Utrecht krijgt na 40 jaar nieuw jasje! Kom meedenken op 23 of 27 mei.

Buurtcentrum Sterrenzicht  in Utrecht krijgt na 40 jaar nieuw jasje!  Kom meedenken op 23 of 27 mei.

Buurtcentrum Sterrenzicht speelt een belangrijke rol in de wijk.  Het buurthuis is bijna veertig jaar oud. Jong en oud komt hier dagelijks samen voor verschillende activiteiten zoals het buurtbakkie, Buurtbuik, de fitnessclub, kaartavond, het Sterrenkoor, jongerenactiviteiten door Stichting JoU, Computerhulp, Papier Café, administratie-ochtend etc. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven aanbieden, is  het tijd voor een verbouwing. Sterrenzicht krijgt een nieuwe uitstraling met een eigentijds karakter.

 

 Informatie over buurtcentrum Sterrenzicht 

 

De afgelopen tijd heeft het projectteam wensen en ideeën van buurtbewoners en gebruikers over de verbouwing verzameld. De Driehoek (bewoners, gebruikers, sociaal makelaar DOCK, wijkmedewerker De Wilg en Gemeente Utrecht) is ook nauw betrokken. Mede door deze input ligt er nu een ontwerp. 

 

          

 

Tijdens de inloopmomenten kunt u het definitieve ontwerp van Sterrenzicht bekijken. 

De inloopmomenten zijn: 

• Donderdagochtend 23 mei 2024 09:00 – 13:00 uur
• Maandagavond 27 mei 2024 19:00 – 21:00 

Ook is het mogelijk vragen te stellen over de werkzaamheden en over hoe het gebouw eruit komt te zien. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie.

 

We houden jullie op de hoogte van de veranderingen en de locatie waar de activiteiten doorgang zullen hebben.  Kijk voor meer informatie over Buurtcentrum Sterrenzicht op: www.utrecht.nl/sterrenzicht of neem
contact op met de projectmanager van de gemeente, Joyce Kalalo via secretariaatvgu@utrecht.nl of vraag de Sociaal Makelaar / Sociaal Beheerder.