Speeltuin UJ Klaren

In Speeltuin UJ Klaren is het altijd gezellig. Bijna iedere dag is er iets anders te doen. Je bent welkom voor een bakje koffie of een goed gesprek met een van de DOCK collega's. Onze jongerenwerkers en sociaal werkers in Amsterdam Centrum staan iedere dag voor je klaar. De jongerenwerkers van DOCK lopen regelmatig ambulante rondes door de wijk. Daarnaast zijn we digitaal goed bereikbaar om het gesprek met je aan te gaan.

Activiteiten in Speeltuin UJ Klaren

Alle activiteiten die in Speeltuin UJ Klaren worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

 

Contactgegevens

Speeltuin UJ Klaren
Tweede Weteringplantsoen 10
1017 ZD Amsterdam
020 – 624 83 53
claverhuis@dock.nl

Openingstijden

Maandag
08:30 - 22:00
Dinsdag
08:30 - 22:00
Woensdag
08:30 - 22:00
Donderdag
08:30 - 22:00
Vrijdag
08:30 - 22:00
Zaterdag
op aanvraag -
Zondag
op aanvraag -

Zomer activiteiten

Deze zomer hoeven de kinderen van de basisscholen in Amsterdam Centrum zich moment te vervelen! Ga je niet op vakantie en wil je een zomer lang leuke dingen doen? Vakdocenten van DOCK en SCIANDRI staan voor je klaar en bieden fantastische activiteiten aan. Klik op de button voor het programma. DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

 

Zomer activiteiten 2023

 

Naschoolse activiteiten, najaar 2023

Dit najaar worden er weer hele leuke naschoolse activiteiten georganiseerd in Amsterdam. Leuke, inspirerende en leerzame activiteiten op het gebied van Kunst & Cultuur, Sport & Gezondheid, Natuur & Techniek, Communicatie & Media en Beroepsoriëntatie & Burgerschap. Klik op de button voor het programma. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen kunnen zich hiervoor inschrijven. 

 

De cursussen starten in de week van 9 oktober 2023 (tenzij anders staat vermeld). Tussen vrijdag 15 september 09.00 uur en 24 september kunt u uw kind inschrijven via https://naschoolseactiviteiten.amsterdam.

 

Naschoolse activiteiten oostelijke binnenstad

 

Naschoolse activiteiten westelijke binnenstad