Succesvol FitFestival 55+ en Familie-Sportdag in Pernis

Succesvol FitFestival 55+ en Familie-Sportdag in Pernis

Vorige week vrijdag stond Huis van de Wijk De Bonte Koe in het teken van het FitFestival 55+ en familie-sportdag voor jong en oud. Met ruim 120 aanwezigen was het een geslaagde dag vol energie, plezier en beweging!

De informatiemarkt trok veel belangstelling, met verschillende organisaties zoals Living-Fit, Zorgzaam010, Hups, Wijkteam Pernis en veel meer! Bezoekers konden hier terecht voor allerlei informatie en advies.

Er was nog veel meer te beleven! Zo kon men genieten van het zangkoor en de voorstelling 'Heet hè' van theaterwerkplaats Ouwe Rotten. Voor wie liever zelf in beweging kwam, waren er allerlei sportieve activiteiten. Van fit gymles, GameSeniors, boxing bootcamp tot een karate clinic.

Daarnaast was er speciaal aandacht voor de Val Niet training. De beweegles en de valrisico meting met de Smartfloor waren zeer populair. Bezoekers kregen zo een voorproefje van de training die in september weer van start zal gaan in Pernis.

Bovendien kregen alle bezoekers een waardebon van Slim in Huis, waarmee ze 30% korting krijgen op speciaal geselecteerde e-health hulpmiddelen. Op deze manier kunnen ze kennismaken met de vrijheid en het gemak van slimme hulpmiddelen.

Kortom, het was een geslaagde dag vol activiteiten, waar gezondheid en gezelligheid hand in hand gingen. Dank aan alle bezoekers, vrijwilligers en deelnemers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Tot de volgende editie!