Kunstzinnige meivakantie bij de vakantieschool in Kralingen-Crooswijk!

Kunstzinnige meivakantie bij de vakantieschool in Kralingen-Crooswijk!

De eerste week van de vakantieschool in de meivakantie stond helemaal in het teken van kunst! De kinderen uit Kralingen-Crooswijk hebben zich vermaakt met allerlei creatieve activiteiten.

 

De KUNSTMIX in de Branding

In samenwerking met ‘Atelier Creatief van Huis Uit’ hebben de kinderen een fantastische dinsdagmiddag beleefd. Gewapend met een strippenkaart konden ze langs verschillende tafels vol leuke knutselactiviteiten. Ze hebben spinners gemaakt, lampjes in elkaar gezet, tasjes versierd, bloemen geknutseld en spiegelmozaïeken ontworpen. En dat is nog maar het begin! Met ongeveer 90 kinderen die enthousiast deelnamen, was het een groot succes.

 

Nog Meer Kunstpret

De kunstige sfeer zette zich voort op woensdag en donderdag. De kinderen schilderden op mini canvassen, maakten armbandjes en deden mee aan een kunstestafette. Ze creëerden hun eigen Mondriaan schilderijen, speelden schilder voetbal, ontwierpen hun eigen T-shirts en maakten zelfs eetbare klei! Ook op deze dagen was de opkomst geweldig, met wederom meer dan 90 kinderen die de activiteiten bezochten.

Het was een kleurrijke en creatieve start van de meivakantie, waarin de kinderen volop konden genieten van hun eigen kunstzinnige talenten. We kijken nu al uit naar de volgende vakantie vol plezier en avontuur!