Dialoogsessie Palestina en Israël in jongerencentrum de Valk

Dialoogsessie Palestina en Israël in jongerencentrum de Valk

Je hebt het er vast wel iemand over gehad: de huidige ontwikkelingen die zich nu in de Gazastrook. Op straat, maar ook op onze jongerenlocaties merken we dat veel jongeren met vragen zitten. Daarom organiseren wij op 13 december, van 18.00 tot 20.00 een lezing in jongerencentrum De Valk in Amsterdam-Noord. Kom je luisteren en meepraten? Iedereen is welkom.

We krijgen deze avond een les over de geschiedenis van de Gazastrook. Deze les wordt gegeven door Hans Luiten. Hij is docent en heeft veel interesse in het Midden-Oosten. Ook heeft hij het een en ander gedaan als bestuurslid en wethouder bij de Gemeente Amsterdam en is hij schrijver. 

Jongerenwerker Lisa van DOCK Amsterdam-Noord: ‘Vroeger op de middelbare school heb ik altijd gefascineerd naar Hans geluisterd en was geschiedenis ook mijn lievelingsvak. We gaan deze avond luisteren naar Hans over de geschiedenis van de Gazastrook en daarna is er ruimte om vragen te stellen en in gesprek met elkaar te gaan.’

Voor wie?
Iedereen is welkom, jong en oud. Een voorwaarde van je bezoek is wel dat je iedereen met respect behandelt, naar elkaar luistert en elkaars mening respecteert.

Aanmelden 
Mocht je willen komen, mag je aanmelden bij DOCK-jongerenwerker Lisa via een WhatsApp naar 06-59999411. Je kunt ook gewoon langskomen.