De coaches van Online Thuis hebben hun certificaat ontvangen!

De coaches van Online Thuis hebben hun certificaat ontvangen!
Vanaf 1 mei gaan we van start met Online Thuis. Er is nog ruimte voor enthousiaste Rotterdamse ouderen om deel te nemen!
Met Online Thuis ontmoet u anderen, kunt u deelnemen aan groepsactiviteiten en nieuwe talenten ontwikkelen. En dat gewoon thuis, via een kastje dat is gekoppeld aan uw televisie, te bedienen met een simpele afstandsbediening.
U zit dus gewoon comfortabel op uw eigen bank. Of nou ja… als we samen gaan bewegen komt u er misschien juist wel vanaf!
U hoeft niet digitaal vaardig te zijn om deel te kunnen nemen. Een laptop of tablet is zelfs niet nodig! Het bedrijf MobileCare installeert gratis een Konnect-kastje met camera, dat gekoppeld wordt aan uw eigen tv. Deze oplossing voldoet aan alle privacy richtlijnen en er wordt niets gewijzigd aan uw tv.
Bij Online Thuis gaat het om twee vaste online bijeenkomsten per week, op vaste dagen en tijdstippen. De dagen en tijden worden vooraf met u afgestemd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse wekelijkse of maandelijkse online sessies.
Doe gezellig mee!
Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met:
Anjana Koendan-Pandaij
Tel: 06 4377 2320