't Strandpaviljoen

't Strandpaviljoen is gelegen in Rivierenwijk. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. U  bent als bewoner ook van harte welkom om in het buurthuis activiteiten te organiseren. Het Strandpaviljoen is een gezellig multifunctioneel buurtcentrum.  Het pand heeft 2 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. Op het pand is geen dagelijks beheer aanwezig, waardoor u een sleutel en alarmcode nodig heeft voor de toegang. Informatie hierover ontvangt u bij de bevestiging van uw reservering.

Het verzorgen van consumpties kan op eigen gelegenheid. In de keuken staat apparatuur voor het maken van koffie en thee. Op vrijdagochtend is de Sociaal Beheerder aanwezig. Samen met bewoners, DOCK, Buurtteam, JOU en Careyn Wijkteam Dichters- en Rivierenwijk maken we er een mooi buurthuis van.

 

Activiteiten in Buurtcentrum 't Strandpaviljoen

 

Alle activiteiten die in Buurtcentrum 't Strandpaviljoen worden georganiseerd,

kun je bekijken in het activiteitenoverzicht.

 

Activiteitenoverzicht Buurtcentrum 't Strandpaviljoen

 

Ruimte huren in Utrecht?

Wil je graag een ruimte huren in Utrecht? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kun je melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kun je bellen naar 06-42 627622.

 

Contactgegevens

't Strandpaviljoen
Noordzeestraat 20
3522 PK  Utrecht

Openingstijden

Vrijdag
09:00 - 12:00
't Strandpaviljoen