Huiskamer Herderplein

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag met jou en andere wijkpartners samen. Wil je meedoen of bijdragen aan leuke activiteiten bij jou in de buurt? Heb je een idee voor jouw directe omgeving of zijn er knelpunten in de wijk die aandacht vragen? Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In West zijn we actief in Lombok/Leidseweg, Nieuw Engeland/Schepenbuurt en Oog in Al/Welgelegen. 

 

Je bent van harte welkom in de huiskamer op het Herderplein, pandje 2.

 

Activiteiten huiskamer Herderplein

Alle activiteiten die in huiskamer Herderplein worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht. Voor het meest actuele overzicht van activiteiten kunt u ook kijken op Wijkconnect

 

Heb je vragen, neem contact op met een van de collega's hieronder.

Activiteitenoverzicht

Contactgegevens

Huiskamer Herderplein
Herderplein 21
3533 BP Utrecht

Openingstijden

volgens activiteitenoverzicht
-
Huiskamer Herderplein

Sociaal makelaar jeugd Stella de Bie

Heb je een idee, wens over buurtgerichte activiteiten voor de jeugd en/of ouders? Neem dan contact op met Stella, via sdbie@dock.nl of 06-59983347 (bereikbaar op ma. ochtend & di. t/m vr.)

Sociaal makelaar jeugd Sanae Ismaili

Heb je een idee, wens over buurtgerichte activiteiten voor de jeugd of over de Mama café's? Neem dan contact op met Sanae, via sismaili@dock.nl of 06-59961909 (bereikbaar op ma. t/m wo.)

Sociaal makelaar volwassenen Farida el Arbaji

Heb je een idee, wens over buurtgerichte activiteiten of over de locatie? Heb je een vraag over Herderplein De Pandjes of over senioren activiteiten of activiteiten voor bewoners met een migratie achtergrond? Neem dan contact op met Farida, via farbaji@dock.nl of 06-24992790 (bereikbaar op ma. t/m do.)

Ruimte huren in Utrecht?

Wil je graag een ruimte huren in Utrecht? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kun je melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kun je bellen naar 06-42 62 76 22.