Buurtcentrum Bij de Buren

DOCK Utrecht is er voor jou als bewoner. We werken graag met jou en andere wijkpartners samen. Wil je meedoen of bijdragen aan leuke activiteiten bij jou in de buurt? Heb je een idee voor jouw directe omgeving of zijn er knelpunten in de wijk die aandacht vragen? Wij helpen je graag om zelf actief aan de slag te gaan of samen dingen te organiseren. In Leidsche Rijn zijn we actief in Parkwijk en Langerak, Het Zand, Grauwaart en Terwijde, maar ook in LR Centrum, Rijnvliet, Leeuwensteyn en Hoge Weide. 

 

Je bent van harte welkom in Buurtcentrum Bij de Buren. 

Buurtcentrum Bij de Buren is er voor iedereen, dus ook voor jou! Je kan even binnen lopen, een kop koffie drinken, werken achter je laptop en meedoen aan activiteiten. In het buurtcentrum kun je ook informatie ophalen over aanbod in de wijk en je eigen ideeën delen over de wijk, de buurt en activiteiten. Overdag zijn de collega’s van DOCK en vrijwilligers aanwezig om jou te ontvangen. Wees welkom!

 

Activiteiten in Buurtcentrum Bij de Buren

Alle activiteiten die in Buurtcentrum Bij de Buren worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

Activiteitenoverzicht

Contactgegevens

Buurtcentrum Bij de Buren
Eerste Oosterparklaan 76
3544 AK Utrecht
leidscherijn@dock.nl

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:00
Dinsdag
09:00 - 16:00
Woensdag
09:00 - 16:00
Donderdag
09:00 - 16:00
Vrijdag
09:00 - 16:00
Buurtcentrum Bij de Buren

Ruimte huren in Utrecht?

Wil je graag een ruimte huren in Utrecht? We hebben diverse ruimtes voor verschillende activiteiten uit de buurt (ruimtes zijn niet te huur voor feesten en partijen).

 

Ben je op zoek naar een ruimte? Reserveer dan via de gemeente Utrecht op https://utrecht.nl/verhuur

Voor meer informatie kan je bellen met telefoonnummer 14030 of kijk op https://makelpunt-utrecht.nl/locaties/bij-de-buren-parkwijk

 

Mocht je er niet uitkomen, DOCK staat voor je klaar. 

 

Storingen of andere gebouwbeheerzaken kun je melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kun je bellen naar 06-42 627622.