Buurtcentrum Sterrenzicht

Buurtcentrum Sterrenzicht in Utrecht Oost is een groeiend buurtcentrum met volkse gezelligheid, en een activiteitenprogramma voor, door en met diverse bewoners uit Utrecht Oost.

Sterrenzicht biedt dagelijks ruimte aan verschillende activiteiten, initiatieven en organisaties voor, door en met de wijk zoals:

Fitnessclub Sterrenzicht, Sterrenkoor/Popkoor Koffer, Tango en bewegingsles voor dames 55+, jongerenactiviteiten door Stichting JoU, Computerhulp, Administratie-ochtend etc. etc.

Je kan bij Sterrenzicht een ruimte huren voor activiteiten, bijeenkomsten en vergaderingen. De ruimtes zijn niet bedoeld voor feestjes, recepties en borrels.

 

We proberen zoveel mogelijk ruimtes te verhuren aan initiatieven en activiteiten voor de buurt en de wijk. Daarnaast is het aanvullend ook mogelijk voor andere externe en commerciële partijen om bij ons een ruimte te huren. Dit gebeurt altijd in overleg met Stadsbedrijf Utrecht en de sociaal beheerder van Sterrenzicht. De sociaal beheerder van Sterrenzicht kan je meer vertellen over de verhuur van ruimtes en verhuurtarieven en die kan je ook vinden op: www.utrecht.nl/verhuur, mailen met vastgoed@utrecht.nl of bellen naar 030-2860000

 

Bezoek ook onze website of volg ons op Facebook!

 

 

Contactgegevens

Buurtcentrum Sterrenzicht
Keerkringplein 40
3582 PM Utrecht
bon@dock.nl

Openingstijden

Buurtcentrum Sterrenzicht

Ruimte huren in Utrecht?

Wil je graag een ruimte huren in Utrecht? Reserveer dan een ruimte via de gemeente Utrecht op www.utrecht.nl/verhuur of bel voor meer informatie: 14 030. Storingen of andere gebouwbeheerzaken kun je melden bij fmw@utrecht.nl. Bij calamiteiten kun je bellen naar 06-42 627622.