Jongerencentrum De Wiekslag

Welkom in Jongerencentrum De Wiekslag, waar gezelligheid altijd in de lucht hangt! Hier ben je meer dan welkom, want we zijn niet alleen een ontmoetingsplek, maar ook een bruisend centrum voor werkgelegenheid en opleiding. We geloven in het idee van "samen maken we de buurt" en dat betekent dat jong en oud hier samenkomen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

 

In De Wiekslag vind je alles wat je maar kunt wensen. Van een levendige kappersopleiding waar jongeren van hun vak leren tot een state-of-the-art technieklokaal waar je kunt experimenteren en creëren. En laten we de fietsenreparatie niet vergeten - hier maken we jouw fiets weer als nieuw!

 

Tegenover ons centrum ligt De Spil, dé hotspot voor jongeren. Hier vind je een uitnodigende jongerenruimte met een keuken, tafeltennistafel en zelfs een PS5 voor urenlang plezier. Maar het draait niet alleen om de faciliteiten; onze toegewijde jongerenwerkers en buurtwerkers van DOCK staan elke dag paraat. Of ze nu ambulante rondes door de wijk lopen of digitaal bereikbaar zijn, ze zijn er voor jou.

 

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Jongerencentrum De Wiekslag, waar elke dag een nieuw avontuur begint en waar we samen bouwen aan een hechte gemeenschap!

 

Activiteiten in Jongerencentrum De Wiekslag

Alle activiteiten die in jongerencentrum De Wiekslag worden georganiseerd, kun je overzichtelijk bekijken in het activiteitenoverzicht.

 

Contactgegevens medewerkers

 

Activiteitenoverzicht

 

Contactgegevens

Jongerencentrum De Wiekslag
Molenwijk 7
1035 EE Amsterdam
amsterdam@dock.nl

Openingstijden

Maandag
15:00 - 20:00
Dinsdag
16:00 - 20:00
Woensdag
18:00 - 20:00
Donderdag
15:00 - 20:00
Vrijdag
18:00 - 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Jongerencentrum De Wiekslag