Karel Run 26 juni in Amsterdam

Karel Run 26 juni in Amsterdam

Na het grote succes van vorig jaar organiseren DOCK, West Beweegt, JP Vison, Vindplaats en gemeente Amsterdam dit jaar weer de Karel Run. Een dag vol sportactiviteiten, verbinding zoeken met elkaar en plezier hebben. Het event vindt plaats op woensdag 26 juni vanaf 12:30 tot 17:00 uur op het Kareldoormanplein.

 

We willen dit jaar weer het belang van bewegen in de buurt aanstippen en daarbij de sociale cohesie blijven versterken. Kinderen, buurtbewoners kunnen zich inschrijven voor verschillende hardloopwedstrijden. Daarnaast zal er ook een leuke rand programmering neergezet worden! We kunnen natuurlijk niet teveel verklappen, maar je kan bijvoorbeeld weer penalty’s schieten bij west beweegt en er zal vanuit de politie weer een super toffe fit test parcours zijn. Aan het einde van de dag krijgt elke deelnemer nog een leuke verassing van ons.

 

Vorig jaar deden meer dan 100 mensen mee aan de hardloopwedstrijd en hadden we meer dan 300 bezoekers. Ook dit jaar belooft het weer een onvergetelijke dag te worden.

 

Kortom; een dag waar je bij moet zijn!