260 Zaanse jongeren bezoeken HangOut

260 Zaanse jongeren bezoeken HangOut

Op donderdag 2 maart organiseerden de Jongerenwerkers in Zaandam het event voor jongeren; de HangOut. Het doel van de HangOut was om nieuwe jongeren uit de wijken in Zaandam kennis te laten maken met Jongerenwerk en hen vertellen wat er allemaal mogelijk is.

 

Team Jongerenwerk vertelt over deze dag: ‘’De HangOut was voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Met een opkomst van 260 jongeren was het een groot succes!

 

Er was onwijs veel te doen waarbij we de focus hebben gelegd op; spel, plezier en educatie. Zo was er een stand van het Regio College waar een beroepentest gedaan kon worden en er werd informatie gegeven over toekomstige opleidingen. Verder is er veel gesport, de jongeren konden meedoen aan een FIFA-toernooi, er werden karikatuur tekening gemaakt en nog veel meer.

 

Tijdens deze dag hebben we samen op een laagdrempelige manier contact gelegd met de jongeren. Het was leuk om over de Jongerenwinkel en onze activiteiten te vertellen. Wij hopen dat we de jongeren snel terug gaan zien!”Team Jongerenwerk

 

Wil je meer lezen over Jongerenwerk? Klik hier.

Volg Jongerenwerk via Instagram > swt_jongerenwerk